Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση – συσκευασία εντός 14 εργασίμων ημερών και τα μεταφορικά κόστη βαρύνουν την εταιρία μας. Αν δεν επιθυμείτε κάποιο άλλο προϊόν το ποσό επιστρέφετε στο ακέραιο εντός 5 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων μέχρι και την έδρα της εταιρίας

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με το τιμιολόγιο. Η εταιρία μπορεί να παρακρατήσει ένα ποσό για να επαναφέρει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση σε περίπτωση που έχει επιστραφεί σε διαφορετική κατάσταση από την αρχική του ή να αρνηθεί την επιστροφή σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί κατεστραμμένο. Σε τέτοιο ενδεχόμενο το προϊόν αποστέλλεται και πάλι στον πελάτη με έξοδα του ιδίου. Η ευθύνη μεταφοράς του προϊόντος κατά την επιστροφή είναι του πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα παρακρατώντας τυχόν προμήθειες τραπεζών

Πότε αποκλείεται η επιστροφή προϊόντων.
Όταν έχουν αγοραστεί με εντολή του πελάτη ή έχουν κατασκευαστεί για λογαριασμό του σε συγκεκριμένες διαστάσεις και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Σε προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί – λειτουργήσει – εκκινήσει.
Σε προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά.
Στην περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος δεν είναι στην αρχική της κατάσταση και
δεν περιλαμβάνει το σύνολο των πραγμάτων που περιείχε.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει  μέσα σε 24 ώρες από την ημερομηνία παραγγελίας εκτός αν  έχετε ενημερωθεί ότι έχει παραδοθεί στον χώρο περισυλλογής εμπορευμάτων ή τον μεταφορέα. Αν το προϊόν δεν είναι πλέον στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα το παραλάβετε κανονικά και προχωράμε σε διαδικασία επιστροφής με ό,τι περιγράφουμε παραπάνω.

Ακύρωση της παραγγελίας χωρίς δική σας επιβάρυνση, δύναται να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας πατώντας το εικονίδιο με το Χ.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την «exoplismoshellas.gr» κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

Μετά την αποστολή του προϊόντος, δεν είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ακυρώσετε την παραγγελία σας, αν αυτή δεν έχει αποσταλεί ακόμα, και να παραγγείλετε εκ νέου τα προϊόντα που θέλετε.